bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 16

Einde schooljaar nadert

Het einde van het schooljaar komt in zicht.

 

De groepsindeling voor komend schooljaar zal vrijdag met u en uw kind worden gecommuniceerd.

 

Groep 8 oefent de musical vol overgave. Dat belooft een mooie afscheidsavond te worden. Alle leerlingen zullen de musical in de laatste schoolweek onder schooltijd bekijken.

 

Op woensdag 8 juli vieren we het meesters- en juffenfeest.

 


Op donderdag 16 juli is de laatste schooldag. Helaas zullen we dit jaar niet aftellen om 12.00 uur i.v.m. de coronamaatregelen. Gedurende de dag krijgen de kinderen wel een lekker ijsje, getrakteerd door de ouderraad. Door de maatregelen zal het niet zo'n spetterend einde worden als andere jaren, maar we zullen de start van de vakantie natuurlijk wel op een fijne manier inluiden met de kinderen.

 

Vrijdag 17 juli zijn alle leerlingen vrij.

Batterijen.jpg

Lege batterijen

Heeft u lege batterijen? Geef ze mee aan uw kind en laat de batterijen in de ton in het hal op school gooien! De lege batterijen kunnen wij inruilen voor speelgoed voor de kinderen.

Afscheid juf Dieke

Juf Dieke gaat De Nieuwe Weg verlaten. Het werken met de kinderen vindt ze nog steeds geweldig leuk. Het is alleen de hoeveelheid werk naast het lesgeven, waar ze meer en meer tegenop gaat zien.

 

Dit is de reden dat ze naar stichting Kwest gaat. Zo kan ze het contact met kinderen behouden, maar hoeft ze minder administratie te verwerken.

 

Juf Dieke:

'Ik heb een hele mooie tijd gehad op De Nieuwe Weg, en ga het zeker missen.
Ik dank jullie hartelijk voor het vertrouwen!'

Kangoeroewedstrijd 2020

20200618_084837.jpg

De voorronde was gehouden; de deelnemers bekend. En toen kwam corona om de hoek kijken...

 

De organisatie van de W4Kangoeroe, een grootse reken- en wiskundewedstrijd, besloot om het toch door te laten gaan, maar dit jaar zonder wedstrijdelement. De kinderen mochten thuis de opgaven maken. En zo geschiedde.

 

Vandaag kregen de kinderen een oorkonde met daarop het aantal punten dat ze behaald hadden en 2 prijsjes voor hun deelname.
Lotte van groep 8 ontbreekt op de foto.

Namens de schoolfotograaf

Geachte ouders en/of verzorgers,

 

Wij komen op maandag 29 juni weer bij jullie op De Nieuwe Weg de schoolfoto’s maken.

 

Vanwege de corona hebben wij een andere werkwijze. Wij leveren geen fotopakketjes meer, maar de bestelling en betaling van de foto’s zal online plaatsvinden.

U zult via school een inlogfolder ontvangen (in de bijlage -in Parro- is een voorbeeld bijgesloten waarbij vanwege privacy alles is gearceerd) met een unieke inlogcode en wachtwoord, niemand anders kan dus de foto van uw kind zien behalve uzelf. In de bijlage kunt u zien hoe het werkt maar nog even voor de duidelijkheid hieronder beschreven.

 

U gaat naar onze website : www.schoolfotojr.nl , rechtsboven ziet u staan : online inloggen ( het kan zijn dat het op sommige mobiele telefoons niet lukt om in te loggen, gebruikt u dan een vaste computer of tablet ).U logt in met uw inlogcode en wachtwoord. Er is een grote verscheidenheid aan foto’s en gadgets te bestellen evenals, sinds kort, grappige mondkapjes.

U betaalt eenvoudig en veilig online, daarvan krijgt u direct een bevestiging en uw bestelling zal binnen een week aan u geleverd worden op uw huisadres.

 

Let op ! indien u de inlogfolder kwijt bent is het niet mogelijk om een nieuwe aan te vragen !

 

Indien u vragen over uw bestelling of uw betaling heeft kunt u zich wenden tot onze helpdesk: 0320-275211 of 0320-275200, mailen kan naar: helpdesk@schoolfoto-online.nl

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Karin Jense

schoolmelk.png

Schoolmelk

Volgend jaar zal Campina, landelijk, een ander beleid voeren met betrekking tot schoolmelk. Dit zal niet per kind worden geregeld, maar per school. Scholen met een grote afname van schoolmelk, kunnen zich opgeven en krijgen grootverpakkingen melk. karnemelk en yoghurt. Dit zal vervolgens, drie keer per week, aan alle kinderen uitgeschonken moeten worden.

 

De Nieuwe Weg heeft weinig afname van schoolmelk en zal dus niet in aanmerking komen voor deze regeling. Vanaf het schooljaar 2020/2021 zal er dus geen schoolmelk meer besteld kunnen worden.

Meubilair

Deze zomer zal het huidige meubilair (de tafels en stoelen van de kinderen, de bureaus, de bureaustoelen en de instructietafels) van de groepen 3 t/m 8 worden vervangen voor nieuw meubilair! We zijn erg blij met deze vernieuwing.

 

De tafels en stoelen van de leerlingen gaan naar een school in Albanië. Het is een fijn idee dat deze op een plek terecht komen waar ze opnieuw van waarde zijn.

 

De bureaus, bureaustoelen en instructietafels zijn daar echter niet nodig. Mocht u interesse hebben, laat het dan even weten. Dan kunt u de spullen (of een deel ervan) gratis op komen halen. 

 
Sportdag 2019
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden