bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 7
foto Linda Kolcu.jpg

Even voorstellen: Linda Kolcü (onderwijsassistent)

Beste ouders en/of verzorgers,

 

Mijn naam is Linda Kolcü, nét 58 jaar oud. Gelukkig getrouwd met mijn man, al 25 jaar, samen hebben we een dochter van 22 jaar oud die nog gezellig thuis woont bij ons in Kwintsheul. Inmiddels ben ik 4 weken als onderwijsassistent op maandag, woensdag en vrijdag op De Nieuwe Weg werkzaam. Ik vervang Desirée van Bergenhenegouwen i.v.m. haar zwangerschapsverlof tot maart 2021.

 

Hiervoor heb ik stage als onderwijsassistent gedaan in de kleutergroepen 1 en 2 op een andere school binnen de WSKO, waar ik nog overblijfcoördinator ben. Mijn diploma voor onderwijsassistent heb ik dit jaar behaald. Verder heb ik veel ervaring in kinderopvang en ben ik jarenlang mantelzorger geweest van mijn moeder.

 

In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn man en dochter van onze stacaravan op een camping in Brabant. Mijn hobby’s zijn fietsen, wandelen en lezen. Gezellig samen eten doen we op de camping ook heel vaak. En een terrasje pakken als het straks weer mag.

 

Ik heb het al enorm naar mijn zin op De Nieuwe Weg. Het meehelpen in de kleutergroepen en het begeleiden van groepjes kinderen van groep 1 tot en met 8 is ontzettend leuk om te doen. Ik hoop de kinderen veel vertrouwen in zichzelf te kunnen geven.

Ontruimingsoefening

Vluchtweg.png

Woensdag 18 november hadden we een ontruimingsoefening. De oefening verliep erg soepel! In 5 minuten en 28 seconden stonden alle kinderen en volwassenen buiten en waren alle ruimtes gecontroleerd. Na 6 minuten en 16 seconden stonden ook alle kinderen op verzamelplek 2 (de plek waar we naartoe gaan, als zelfs het schoolplein niet meer veilig is). Een groot compliment aan iedereen voor deze oefening!

 

Aan het einde van het schooljaar zal er nog een onaangekondigde oefening zijn. 

kerstmis-1.jpg

Kerst op school

Sinterklaas moet nog op visite komen, maar we willen alvast de plannen voor de kerstviering en het kerstdiner op school, met u delen. Door het coronavirus zal ook het kerstprogramma met anders zijn dan de afgelopen jaren.

 

Kerstdiner

Het kerstdiner op woensdag 16 december zal dit jaar vervangen worden door een kerstlunch. We vragen u, om uw kind iets bijzonders mee te geven. Heeft u hiervoor weinig inspiratie? We zullen later wat tips met u delen.

 

Kerstviering

De kerstviering op donderdag 17 december zal dit jaar in de klassen plaatsvinden. Er wordt op een creatieve manier toch verbinding gemaakt met andere groepen, zodat we gezamenlijk het kerstverhaal centraal kunnen zetten.

Vrijwilligers TSO

Op dit moment draait het continurooster al bijna drie maanden. De kinderen eten in de klas en gaan vervolgens naar buiten waar ze worden begeleid door twee pedagogisch medewerkers en één vrijwilliger. De kinderen van de groepen 1/2 eten in de klas onder begeleiding van een pedagogisch medewerker en een vrijwilliger. In deze tijd kunnen de leerkrachten even lunchen.

 

Lijkt het u leuk om de school te helpen en kinderen te begeleiden bij het buitenspelen? Neem dan contact op via 0174-247166, stuur een berichtje via Parro of stuur een mailtje naar x.damen@wsko.eu. Uw hulp is erg welkom en waardevol!

6-characters-tekst.jpg
 
Sportdag 2019
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden