bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 6

Even voorstellen: Eva Verstegen (Sociaal Kernteam Westland)

Eva-Verstegen-200-266.jpg

Beste ouders/verzorgers, 


Iedereen wil een blij en gelukkig leven en ouders/verzorgers willen dit ook voor hun kind(eren). Maar soms gebeurt er iets waardoor het even allemaal niet zo soepel loopt. Denk aan een belangrijk persoon verliezen, een vervelende echtscheiding of een opvoedprobleem met uw kind. Meestal kunnen mensen dit soort zaken zelf oplossen, of met hulp van anderen om hen heen. Maar wat als u er zelf niet uitkomt? Simpelweg omdat het probleem te groot is of er teveel tegelijkertijd speelt. Dan kan het Sociaal Kernteam Westland (SKT) wellicht ondersteuning bieden. Het SKT is er voor alle Westlanders van 0 tot 100 jaar. 


Vanuit het SKT ben ik, Eva Verstegen, de schoolcontactpersoon voor De Nieuwe Weg. Dit betekent dat ouders en verzorgers, maar ook de school, bij mij terecht kunnen voor allerlei vragen. Vindt uw zoon/dochter het bijvoorbeeld spannend om naar school te gaan? Kan uw zoon/dochter moeilijk in slaap komen? Heeft uw zoon/dochter er last van dat zijn/haar ouders uit elkaar gaan? Alle vragen, groot of klein, zijn welkom. Ik kan met u meedenken en advies geven. Een gesprek met mij hoeft niet te leiden tot een aanmelding bij het SKT. Wanneer u wel aangemeld wilt worden, dan kunnen we gelijk samen het aanmeldformulier invullen. 


Elke vier weken op vrijdagochtend van 8:30 – 9:30 uur heb ik een telefonisch spreekuur. U kunt mij dan bellen voor bijvoorbeeld een vraag of gewoon om even kennis te maken.
Mijn telefoonnummer is 06-83067953.
Hieronder de data waarop u mij kunt bellen tussen 8:30 en 9:30 uur:

Vrijdag 27 november
Vrijdag 18 december
Vrijdag 22 januari
Vrijdag 19 februari
Vrijdag 19 maart
Vrijdag 16 april
Vrijdag 14 mei
Vrijdag 11 juni
Vrijdag 9 juli

Wie weet spreken we elkaar snel! 


Met vriendelijke groet, 

Eva Verstegen

Sinterklaas

intocht-sinterklaas-2019_900x450x.jpg

Zaterdag 14 november komt Sinterklaas weer in het land! Ondanks de huidige situatie omtrent het coronavirus gaan we er een mooi feest van maken in de klassen.

 

Op maandag 30 november zetten alle leerlingen hun schoen. Wilt u die dag een extra schoen mee naar school geven?

 

Voor de leerlingen van de bovenbouw, groep 5 t/m 8, is op donderdag 3 december een surprise tentoonstelling. De lokaaldeuren gaan het laatste kwartier open voor de leerlingen van deze groepen, zodat zij elkaars kunstwerken kunnen bewonderen. De surprise wordt niet ingepakt, maar de naam voor wie zij is, blijft nog even geheim.

 

Op vrijdag 4 december verwachten wij Sinterklaas met zijn Pieten ’s morgens op school. Wij verwelkomen hen dit jaar niet op het schoolplein, maar in de klassen, waar we er een erg gezellige dag van gaan maken!

Afbeelding-Onderweg-naar-de-regio-Camperhost (1).png

RTL 4 Onderweg naar de Regio

Afgelopen zondag was De Nieuwe Weg te zien in een twee minuten durend filmpje op RTL 4! Veel kinderen hadden de aflevering gezien en kwamen dit maandag al enthousiast vertellen!

 

Heeft u de aflevering gemist? Kijk dan komende zaterdag om 13.30 uur. Dan zal de uitzending nog eenmaal worden herhaald. Ook is het filmpje inmiddels te zien op onze website! Klik hier om het filmpje meteen te bekijken.

Pietengym

2094351-28099-pietendiploma-sinterklaas.jpg

Op maandag 30 november is er pietengym tijdens de gymles. De leerlingen van groep 1 t/m 8 kunnen in hun pietenpak gymmen. Ook de leerlingen van groep 1 en 2 gymmen die dag in de gymzaal. De leerlingen van groep 7 en 8 zijn die dag begeleiders van de kleuters.

 
Sportdag 2019
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden