bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 4
KBW 1.jpg

Kinderboekenweek 2019

De Kinderboekenweek is nog niet volledig ten einde, maar het heeft weer veel mooie momenten opgeleverd! Het lezen moet uiteraard altijd gestimuleerd worden bij kinderen, maar tijdens de kinderboekenweek deden we dit even extra. Zo werd de week feestelijk geopend op het plein, werd er in de klassen voorgelezen door (groot)ouders en werden de nieuwste boeken verkocht in de boekenkraam.

 

Een extra dank gaat uit naar de ouders die hebben voorgelezen en boeken hebben verkocht in de boekenkraam!

Onderwijs- en ouderbijdrage

Vorige week heeft u van ons een e-mail ontvangen, met een link van Wis Collect, over de vrijwillige onderwijs- en ouderbijdrage. Het betreft een bijdrage van € 50,00 per leerling voor het schooljaar 2019-2020.
De meeste ouders/verzorgers hebben deze bijdrage al voldaan, onze dank hiervoor!

 

Mocht u onverhoopt deze bijdrage nog niet hebben voldaan of de e-mail is aan uw aandacht ontsnapt, zou u dan alsnog deze bijdrage via deze e-mail willen voldoen? Het is mogelijk om gespreid te betalen. Dit kunt u zelf aangeven in dit systeem.

Thema avond

thema avond.png

26 maart 2020 om 19.30 uur organiseert de Ouderraad weer een thema avond! Deze avond staat in het teken van een onderwerp dat voor u, als ouder, erg interessant kan zijn. Zet de datum dus alvast in uw agenda!

 

Heeft u nog ideeën? Zou u graag een bepaald onderwerp terug zien op deze avond? Laat dit dan weten, door het op school te komen vertellen of stuur een mailtje naar arjanbogaard@live.nl.

ouderportaal PARNASSYS.jpg

Check gegevens ouderportaal

Wilt u, als ouder, uw persoonlijke gegevens (naam, adres en telefoonnummer) in het ouderportaal checken en eventuele wijzigingen aan ons door geven? Wij merken dat de gegevens niet altijd up-to-date zijn en willen graag dat alle gegevens in ons systeem juist zijn.

 

Mocht er iets niet kloppen, dan kunt u dit doorgeven via de mail: info@denieuweweg.wsko.nl.

Alvast bedankt!

Herfstvakantie en studiedag

Maandag 21 oktober t/m zondag 27 oktober genieten de kinderen en leerkrachten van een week herfstvakantie. Aansluitend op deze week hebben de leerkrachten op maandag 28 oktober een studiedag. Wij wensen iedereen een fijne herfstvakantie toe!

 

Wij zien graag iedereen weer terug op dinsdag 29 oktober. Na een vakantie wordt het haar van de kinderen altijd gecontroleerd op luizen. Wilt u daar rekening meehouden?

Wintertijd

winter tijd.png

In het laatste weekend van oktober gaat de wintertijd weer van start.

 

Wilt u erop letten dat de klok zaterdag- op zondagnacht (27 oktober) een uur wordt teruggezet?

Overblijf.jpg

Overblijf

Sinds de start van het schooljaar zijn Simba en De Nieuwe Weg veel in overleg om de TSO (overblijf) te verbeteren. Het is erg fijn om te merken dat ook de mensen van Simba graag willen verbeteren en daarvoor persoonlijk willen groeien. Dit is al terug te zien in de activiteiten tijdens de TSO en de participatie van de begeleiding. 

 

Vorige week viel het weer tegen. Bij binnenkomst in de gymzaal viel de fijne sfeer en de leuke activiteiten me enorm op! Door de foto's krijgt u als ouder een impressie.

Dag van de leraar, bedankt!

Het team van De Nieuwe Weg wil de kinderen, én u als ouder, enorm bedanken voor de hartverwarmende reacties van afgelopen vrijdag. De dag van de leraar is nog niet eerder zo'n feest geweest! We voelden ons deze dag erg speciaal door de staande ovatie, de knutsels, tekeningen, de bloemen en ga zo maar door.

 

BEDANKT!

bedankje dag van de leraar.jpg
 
Sportdag 2019
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden