bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 9

Een gelukkig nieuwjaar!

Het team van De Nieuwe Weg wenst u een gelukkig nieuwjaar!

 

Wij hopen dat u een fijne kerstvakantie hebt gehad en wensen u een mooi, gelukkig en gezond 2021 toe! Laten we met z'n allen hopen dat we een rustiger jaar tegemoet gaan, waar persoonlijk contact weer 'normaal' wordt.

Eerste week lockdown

De eerste week lockdown zit er bijna op. Ik ben erg blij om te zien dat we, kinderen, leerkrachten én ouders, er weer gezamenlijk de schouders onder zetten om er het beste van te maken! 

 

Opvang

Er wordt dit keer aanzienlijk meer gebruik gemaakt van de opvang dan in de vorige lockdown. Hierdoor is het, zeker op dinsdag en donderdag, erg druk op school. Mocht u de komende periode gebruik willlen maken van deze opvang, dan zouden de maandag, woensdag of vrijdag, qua spreiding, voor ons fijner zijn. Mocht deze mogelijkheid er niet zijn, heb ik daar alle begrip voor. Ik benoem dit alleen voor de gezinnen, waarbij enige flexibiliteit mogelijk is.

 

Thuiswerk

Zoals ik al in het bericht op Parro meldde: we doen erg ons best om een optimaal thuiswerkprogramma op te stellen. Maar...

1. Mocht u thuis veel probelemen ervaren, ga de strijd niet aan. Hoewel we de kinderen ook nu veel willen leren, is het de strijd en ruzie niet waard. Neem gerust contact op met school, via parro of telefonisch (0174-247166). We denken graag met u mee!

2. Mocht u feedback hebben voor de school om de aanpak te verbeteren, dan horen we dat graag. Wij weten niet hoe de aanpak thuis wordt ervaren en gaan uit van onze eigen expertise. Uw inbreng wordt hierin gewaardeerd.

 

Vooruitblik

De huidige lockdown is van kracht tot en met dinsdag 19 januari. Helaas ziet het ernaar uit dat deze verlengd gaat worden. Dit horen wij, net als u, op de persconferentie van dinsdag 12 januari. Woensdag 13 januari zullen we met het gehele team (digitaal) bij elkaar komen. Dan zullen we bespreken wat dit voor gevolgen heeft voor onze school. Woensdagmiddag 13 januari zal ik u op de hoogte brengen, via Parro.

hier-werken-scholen-en-ouders-samen-ingekleurd-1024x556.jpg

Afname Cito toetsen

Normaal gesproken worden Cito-toetsen in januari afgenomen. Echter, door de huidige lockdown is dit niet mogelijk. We zijn genoodzaakt om de persconferentie van 12 januari af te wachten voordat een nieuwe planning gemaakt kan worden. Zodra deze nieuwe planning bij ons bekend is, zal ik deze ook met u delen.

 
Sportdag 2019
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden