bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 18

Mooie score op DIA-eindtoets!

1622095013486.jpg

De resultaten van de eindtoets van groep 8 zijn binnen. De kinderen hebben het heel goed gedaan! De school heeft ruim boven het landelijk gemiddelde gescoord. Het landelijk gemiddelde van de DIA-toets is vastgesteld op 360 en onze leerlingen hadden gemiddeld 361,6. Een mooie beloning voor het harde werk! Zeker omdat de coronaperiode het de kinderen niet gemakkelijk heeft gemaakt.

 

Successen moet je vieren en daarom hebben we met elkaar genoten van deze heerlijke taart!

Vrijwilliger gezocht

Omdat een van de vrijwilligers niet meer in staat is om te komen helpen, zoeken we een vrijwilliger voor het lunchen met onze instroomgroep (1c) op vrijdag. Lijkt het u leuk om met een gezellig klein clubje kleuters (momenteel 7 leerlingen) te lunchen? Laat het dan snel weten!

 

Nogmaals de voordelen voor u op een rijtje:
- Een erg gezellig momentje met de kinderen.
- Een kleine vrijwilligersvergoeding.
- Vrijstelling van de bijdrage t.b.v. het continurooster (naar rato).

 

Ziet u de mogelijkheid om ons te komen helpen? Bel dan naar 0174-247166 of stuur een berichtje via Parro.

Vertrek juffrouw Jaimy

Komend schooljaar gaat juffrouw Jaimy het team van De Nieuwe Weg verlaten. Zij gaat werken bij het Esloo college in Den Haag. Werken op een voortgezet onderwijs school in Den Haag is een grote wens van juffrouw Jaimy en we gunnen haar deze mooie stap.

 

We zijn op de achtergrond hard aan het werk om het leerkrachtenteam van volgend jaar bekend te kunnen maken. Zodra de zogenoemde formatie helemaal rond is, zal deze aan u worden meegedeeld.

Tevredenheidspeilingen

De afgelopen weken zijn de tevredenheidspeilingen afgenomen bij u, uw kind en het team van De Nieuwe Weg. De resultaten zijn inmiddels binnen, bedankt voor uw tijd! 

 

We zullen de resultaten analyseren en communiceren een samenvatting van de bevindingen met alle betrokkenen.  

Opslagplek gezocht

De afgelopen jaren konden we wat van onze materialen steevast opslaan bij Huub van Leeuwen. Denk hierbij aan benodigdheden voor de musical, zoals podiumdelen en verduisteringsschotten.

 

Nu zijn zoon echter een aantal jaar van onze school is, wil hij dit graag overdragen aan een ander. Mocht u over een goede plek beschikken waar wij wat spullen zouden kunnen opslaan, dan horen wij dat graag! 

 
Sportdag 2019
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden