bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 14

Verlof voor Suikerfeest

De Nieuwe Weg is een katholieke school, maar zoals u weet hebben we respect voor iedere andere religie. Zo is het mogelijk om kinderen, thuis, het Suikerfeest mee te laten vieren. Denkt u er wel aan om hier verlof voor aan te vragen met een verlofaanvraagformulier? Dit formulier is op te halen in de directiekamer.

Babynieuws!

Ooievaar.jpg

Hiep hiep hoera! Juffrouw Jaimy is moeder geworden van een zoon. Hij heet Quinn. Juffrouw Jaimy en Quinn maken het beiden goed.


We wensen hen veel geluk en gezondheid toe!

Situatie omtrent het coronavirus

Na de tweede lockdown, is de school inmiddels bijna 5 weken (m.u.v. de voorjaarsvakantie) open voor de kinderen. We hebben veel maatregelen moeten nemen om verantwoord open te kunnen. Hieronder een update van de situatie omtrent het coronavirus.

 

Groep 8

Beide leerkrachten van groep 8, én vijf kinderen, zijn vorige week psoitief getest op het coronavirus. Hierdoor is de groep in quarantaine geweest en zijn deze week de lessen weer 'live' hervat, doordat er vervanging werd gevonden voor het begin van de week. Helaas mogen de leerkrachten van groep 8 pas weer op school lesgeven, als ze 24 uur klachtenvrij zijn. Omdat dit nog niet het geval is, zullen de kinderen van groep 8 de rest van deze week onderwijs volgen vanuit huis. We hopen de kinderen snel weer permanent op school te kunnen ontvangen!

 

Verspreiding

Door de strikte maatregelen die, in goed overleg met het team, genomen zijn, is de verspreiding binnen de school beperkt gebleven. Deze maatregelen zijn soms erg onpraktisch voor alle betrokkenen (ouders, kinderen en leerkrachten). Derhalve zijn we trots dat het gelukt is om de rest van de school draaiende te houden. 

 

Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken voor de bereidheid om de maatregelen na te leven. Samen zorgen we ervoor dat de kinderen onderwijs op school kunnen blijven volgen!

Verkeerssituatie zijde Bernardolaan

In de ochtend, als de kinderen naar school gebracht worden, ontstaat er flinke drukte rond de school. Aan de zijde van de Bernardolaan zorgt dit voor onveilige en vervelende situaties, omdat kinderen vaak met de auto zo dicht mogelijk bij school afgezet worden en dit niet altijd op de parkeerplaats of de Kiss and Ride plek gebeurt.

 

We willen iedereen nogmaals vragen om deze verkeersdrukte te voorkomen door lopend of fietsend naar school te komen. Ook kunt u uw auto verderop in de straat parkeren en een stukje lopen. Hierdoor houden we de omgeving van school veilig! Dat wilt u toch ook?

veilig.png
 
Sportdag 2019
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden