bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 17

Nieuwe uitdaging juffrouw Rowena

Juffrouw Rowena zal De Nieuwe Weg met ingang van het nieuwe schooljaar verlaten. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden als directeur van basisschool de Wegwijzer in 's-Gravenzande. Een mooie kans! We wensen haar heel veel succes én plezier op haar nieuwe school.

Vrije dagen

Vandaag is alweer de laatste schooldag van deze week. Morgen begint het hemelvaartsweekend. We zien de kinderen daarom graag weer terug op maandag 17 mei. Maandag 24 mei is het Tweede Pinksterdag. Op deze dag zijn alle leerlingen vrij.

Tevredenheidspeiling

Deze week is de laatste mogelijkheid om de tevredenheidspeiling in te vullen. Gelukkig hebben we inmiddels erg veel reacties binnen gekregen, bedankt daarvoor! Vandaag heeft u, voor de laatste keer, een mail hierover gekregen, indien u de peiling nog niet heeft ingevuld. Alvast bedankt voor het delen van uw mening.

Cito toetsen

Cito1_1.png
Aan het eind van het schooljaar worden de halfjaarlijkse Cito-toetsen afgenomen bij de groepen 3 t/m 7. Het afgelopen jaar hebben zij hard gewerkt, veel geleerd en nieuwe kennis opgedaan. Door middel van de toetsen kunnen wij nagaan hoe goed zij deze kennis en vaardigheden beheersen. Hiermee meten we de ontwikkeling van uw zoon en/of dochter van het laatste half jaar en maken we plannen voor de aanpak vanaf volgend schooljaar. De toetsen worden in de periode van 14 juni t/m 1 juli afgenomen.
ZON-logo_Medium.jpg

Kinderopvang ZON!

Beste jongens en meiden van De Nieuwe Weg,

Vanaf 31 mei gaan wij van Kinderopvang ZON! BSO aanbieden op maandag dinsdag en donderdag bij VV Verburch.


Graag vertellen we jullie wie wij zijn en we gaan doen. Wij zijn Kinderopvang ZON!, de Buitengewone kinderopvang. Wij geloven in een wereld waar kinderen met vertrouwen groeien. Een wereld waar je lekker in je vel zit, je kan spelen, ravotten en ontdekkingen doen die nog nooit iemand heeft gedaan!

 

Wij gaan op Verburch elke dag leuke dingen doen met kinderen van 4 tot 13 jaar. Wij houden van sporten. Buiten op het veld, of binnen in de gymzaal. We houden van de natuur ontdekken. Buiten beestjes zoeken of in bomen klimmen, wij gaan elke dag naar buiten! Wij houden van cultuur. Tekenen, schilderen, dansen en zingen wij bieden alles aan. Wij hopen jullie snel te ontmoeten en met elkaar te kunnen spelen.


Is ZON! iets voor jou ? kom eens meedoen!
We zijn er op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 14:00 tot 18:30
op vrijdag zijn we er zelfs al vanaf 12:00

 

Voor meer informatie, of heb je een vraag?
Bel ons op 06-82862144
of stuur een mailtje naar jessica@kinderopvangzon.nl

 
Sportdag 2019
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden