bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 2

Even voorstellen: vertrouwenspersonen

DKmEr7g7ojALoYNfWe4lJ4GWVMSpHc7F0PE2koag.jpeg

Wij, Linda van Giesen (groep 6) en Nancy v.d. Ende (groep 4) willen ons voorstellen als vertrouwenspersonen van uw/jullie kind(eren).

 

Soms komt het voor dat een kind met een probleem rondloopt (van school of thuis) en het lukt niet om het zelf op te lossen.

“Ik mag niet meedoen in de pauze”

“Ze doen onaardig in de groepsapp”

“Ik word gepest in de kleedkamer”

Dan kunnen ze bij ons terecht!! 

 

Wij luisteren naar uw kind, gaan het gesprek aan en bedenken samen met uw kind een oplossing voor het probleem. Wij zijn laagdrempelig en snel te bereiken voor de kinderen. Door ons in te zetten voor uw kind, willen we voor een nóg veiligere en vertrouwdere schoolomgeving zorgen.

 

WhatsApp Image 2020-09-08 at 16.07.30.jpeg

Babynieuws!

Hiep hiep hoera! Juf Carly is moeder geworden van een zoon. Hij heet Mats. Juf Carly en Mats maken het beide goed.

 

We wensen hen veel geluk en gezondheid toe!

Verlof aanvragen

Het komt voor, dat ouders vakantieverlof aanvragen buiten de vakanties om. In principe kan buiten de schoolvakanties geen verlof worden verleend. De Leerplichtwet bepaalt dat vakantieverlof uitsluitend verleend kan worden als het een religieuze reden betreft, er een huwelijksjubileum gevierd wordt of één van de ouders of verzorgers van de leerling een beroep uitoefent waarbij het onmogelijk is om de vakantie tijdens één van de schoolvakanties te plannen.

 

Hoewel we de situatie vaak begrijpen en uiteraard iedereen een vakantie en/of gezellig samenzijn met de familie gunnen, zullen we verlofaanvragen helaas afkeuren als het niet aan de eisen van de afdeling Leerplicht voldoet. We hopen op uw begrip!

Kamp groep 8

DKmEr7g7ojALoYNfWe4lJ4GWVMSpHc7F0PE2koag.jpeg

Maandag 14 t/m donderdag 17 september gaat groep 8 op kamp! De kampcommissie heeft weer een gezellig en actief programma samengesteld. We wensen de leerlingen en hun begeleiders veel plezier. Ze gaan er een onvergetelijke week van maken voor de kinderen!

Ouderhulp jubileumfeest

25 september vieren we, onder schooltijd, het 35-jarig jubileumfeest! We kijken enorm uit naar deze feestdag voor de kinderen, wat in deze tijd extra bijzonder is. 

 

Toch voelt het wellicht wat tegenstrijdig. Er worden 40 volwassenen gevraagd als vrijwilliger in een tijd waarin een virus vooral door volwassenen wordt overgedragen. Hier is uiteraard uitvoerig overleg over gevoerd met de organisatie van Circus Tadaa! (de organisatie die het jubileumfeest zal verzorgen). Zij kunnen verzekeren dat het feest 'coronaproof' is, omdat 20 vrijwilligers individueel een groepje kinderen zullen begeleiden en 20 vrijwilligers individueel een onderdeel begeleiden. Volwassenen kunnen dus eenvoudig 1,5 m afstand van elkaar bewaren. 

 

We zoeken nog 7 vrijwilligers voor deze dag. Mocht u nog kunnen helpen, dan kunt u dit telefonisch of via Parro laten weten. Alvast bedankt!

Schoolbrengweek vanaf 14 september

Maandag 14 september start de schoolbrengweek. School op SEEF wordt dit project genoemd. School op SEEF wil ervoor zorgen dat de veiligheid rond de school verbetert en dat de kinderen bewegen op weg naar school. Daarnaast is fietsend of lopend naar school gaan beter voor het milieu en voor de gezondheid! We hopen dat u als ouder/verzorger ook wilt proberen om lopend/fietsend met uw kind naar school te komen.

DKmEr7g7ojALoYNfWe4lJ4GWVMSpHc7F0PE2koag.jpeg
 
Sportdag 2019
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden